Financieringen

lenen_kost_geld

Iedereen heeft wel eens behoefte aan wat extra financiële ruimte. Voor een nieuwe inrichting; de vervanging van uw auto of de aanschaf van een stuk antiek. Voor al deze doeleinden kunt u terecht bij ons. Wij hebben voor elk bestedingsdoel een passende financieringsvorm.

Consumptieve financieringen bestaan er in veel vormen. De meest gangbare varianten zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening:

 • Het Doorlopend Krediet is een makkelijke en flexibele manier van lenen. Deze leenvorm is bij uitstek geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen. Van tevoren worden een kredietlimiet en een termijnbedrag afgesproken. Natuurlijk kan er ook extra worden afgelost als dat zo uitkomt. Het gedeelte dat u al heeft afgelost is gewoon weer voor opname beschikbaar. Zo heeft u altijd een financiële buffer. 
 • De Persoonlijke Lening wordt vaak gebruikt om productaankopen te financieren waarbij de gehele koopsom in één keer moet worden voldaan. Denkt u bijvoorbeeld aan de aankoop van een auto, een nieuwe keuken of badkamer. Het termijnbedrag en de looptijd worden bij deze lening van tevoren afgesproken.

Voor meer informatie dient u contact met ons op te nemen.

 

Actueel Nieuws

 • de Aflosboete!

  Eigenwoningforfait: financieel te overzien

  Onlangs is het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ gepubliceerd. Eén van de onderwerpen die tot veel publiciteit heeft geleid is het voorstel om de vrijstelling van het eigenwoningforfait af te schaffen. Al snel werd in de media gesproken over ‘aflosboete’.

  Lees meer...  
 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...
Meer nieuws