Verzekeringen

Als erkend assurantiekantoor kunnen wij zaken doen met verzekeringsmaatschappijen die hun producten verkopen via tussenpersonen.

Bent u particulier of bedrijf, wij maken graag een afspraak met u om uw bestaande pakket of nieuwe verzekering te bespreken.

We zijn lid van het DAK Intermediairscollectief. Hierdoor zijn wij mede in staat om met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen in Nederland zaken te doen. 

Inzake onze beloning voor advisering en bemiddeling in hypotheken, lijfrenteberekeningen en andere complexe producten hebben wij een DienstVerleningsDocument opgesteld. Dit document kunt u opvragen via de mail bij Hans ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Wet Financieel Toezicht (Wft)
Wij zijn in het bezit van de vergunning die door de Autoriteit Financiële Markten (http://www.afm.nl/) is opgelegd. Ons vergunningnummer is 12044286.

Wij zijn ook aangesloten bij het Klachten instituut Financiele Dienstverlening, kortweg Kifid. Ons aansluitnummer is 300.016452.

 

Zorgverzekering:

Of meldt u nu al aan om eind dit jaar een offerte te kunnen krijgen voor 2018.

Wilt u weten welke Aanvullende Verzekering het beste bij u past? Klik dan op het onderstaande logo om naar de AV Keuzehulp te gaan

 

 

Diverse verzekeringen van de Europeesche voor reis- en annuleringsverzekeringen.

logo_europeesche 

 

 

 

Actueel Nieuws

 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...  
 • de Aflosboete!

  Eigenwoningforfait: financieel te overzien

  Onlangs is het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ gepubliceerd. Eén van de onderwerpen die tot veel publiciteit heeft geleid is het voorstel om de vrijstelling van het eigenwoningforfait af te schaffen. Al snel werd in de media gesproken over ‘aflosboete’.

  Lees meer...
Meer nieuws