Consumenten geven SNS Regio Bank goed cijfer!

 

SNS Regio Bank – onderdeel van SNS REAAL – is onlangs in de ‘Consumenten Monitor Spaarrekeningen’ van Independer* weer geprezen voor de servicegerichtheid en prijs-kwaliteitverhouding van haar spaarproducten. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,5 neemt SNS Regio Bank een vierde plaats in. Het onderzoek werd uitgevoerd in de periode 20 mei 2007 tot en met 19 mei 2008. In totaal deden ruim 25.000 mensen mee.

* Independer is een onafhankelijk financieel adviesbureau en vergelijkingssite die zich sinds begin 2000 richt op het vergroten van de transparantie in de financiële wereld. 

* Independer is een onafhankelijk financieel adviesbureau en vergelijkingssite die zich sinds begin 2000 richt op het vergroten van de transparantie in de financiële wereld. 

De consument waardeerde de bank, de producten van de bank en de service van het kantoor.

Er werd beoordeeld op: klaarstaan voor de klant, beloften nakomen, snelheid van dienstverlening en value for money. Met klaarstaan voor de klant scoorde SNS Regio Bank de op één na hoogste score:7,7. Value for money kreeg een 7,3. Met deze rapportcijfers laat SNS Regio Bank diverse grootbanken ver achter zich.

 

SNS Regio Bank en Haulez Assurantiën uit Hulst: een combinatie die werkt!

 

SNS Regio Bank heeft deze goede scores mede te danken aan de bijna 700 zelfstandig intermediairs waarmee zij samenwerkt, zoals Haulez Assurantiën uit Hulst.  SNS Regio Bank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een intermediair. Iemand die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Hij of zij staat u terzijde met uitleg en advies voor uw hypotheek, lening, verzekering, belegging, spaar- en betaalproduct, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn.

SNS Regio Bank is op 1 juli 2007 ontstaan uit een fusie van CVB Bank en Regio Bank en is dé grootste intermediairbank van Nederland. Haulez Assurantiën is uw persoonlijke bank ‘om de hoek’, waar dienstverlening en persoonlijke benadering nog hoog in het vaandel staan.

 

Wilt u ook bankieren bij de bank die altijd voor u klaarstaat?

Neem dan contact op met Haulez Assurantiën in Hulst. Of kijk alvast op snsregiobank.nl voor meer informatie.

Actueel Nieuws

  • Machtigingsregistratie Serviceberichten

    De belastingdienst heeft de afgelopen dagen brieven verzonden met als onderwerp machtigingsregistraties Serviceberichten. Dit wil zeggen dat wij als uw belastingadviseur uw toestemming nodig hebben om een kopie van uw belastingaanslagen te ontvangen.  

    Lees meer...  
  • nieuwe website

    Onze website wordt vernieuwd!

    Lees meer...
Meer nieuws