RegioBank: hoogste score in test Spaardeposito’s Consumentenbond

In de Consumentengids van deze maand krijgt RegioBank de hoogste score van de Consumentenbond in een test over Spaardeposito’s.

 

RegioBank heeft met een mooie 7,5 de hoogste score. In totaal zijn alle 27 banken onderzocht. Graag zetten we de belangrijkste conclusies voor u op een rij.

 

Deposito’s RegioBank scoren ook goed op voorwaarden
 • Deposito's leveren vaak een hogere rente op dan gewone spaarrekeningen. De rente is niet het enige waar de consument naar moet kijken, aldus de Consumentenbond.
 • Uit het onderzoek blijkt dat het erg belangrijk is om naar de voorwaarden van een deposito te kijken. Kun je het geld bijvoorbeeld vervroegd opnemen in bijzondere situaties?
 • Bij RegioBank kan de consument het geld kosteloos opnemen bij overlijden, het kopen van een huis, huwelijk en samenwonen. Bij veel andere aanbieders moet de klant vaak een forse boete betalen. Bij onder andere ABN Amro, ING en Rabobank is vervroegde opname alleen bij overlijden kosteloos mogelijk.
 • En komt de inleg aan het einde van de looptijd automatisch vrij? Bij een aantal aanbieders wordt het deposito automatisch verlengd. Bij RegioBank komt het bedrag automatisch vrij. Het bedrag wordt bijgeschreven op het vrije deel. Op dit deel ontvangt de klant ook een aantrekkelijke rente. De klant kan het bedrag vervolgens opnemen of opnieuw vastzetten.

Actueel Nieuws

 • Machtigingsregistratie Serviceberichten

  De belastingdienst heeft de afgelopen dagen brieven verzonden met als onderwerp machtigingsregistraties Serviceberichten. Dit wil zeggen dat wij als uw belastingadviseur uw toestemming nodig hebben om een kopie van uw belastingaanslagen te ontvangen.  

  Lees meer...  
 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...
Meer nieuws