RegioBank: hoogste score in test Spaardeposito’s Consumentenbond

In de Consumentengids van deze maand krijgt RegioBank de hoogste score van de Consumentenbond in een test over Spaardeposito’s.

 

RegioBank heeft met een mooie 7,5 de hoogste score. In totaal zijn alle 27 banken onderzocht. Graag zetten we de belangrijkste conclusies voor u op een rij.

 

Deposito’s RegioBank scoren ook goed op voorwaarden
 • Deposito's leveren vaak een hogere rente op dan gewone spaarrekeningen. De rente is niet het enige waar de consument naar moet kijken, aldus de Consumentenbond.
 • Uit het onderzoek blijkt dat het erg belangrijk is om naar de voorwaarden van een deposito te kijken. Kun je het geld bijvoorbeeld vervroegd opnemen in bijzondere situaties?
 • Bij RegioBank kan de consument het geld kosteloos opnemen bij overlijden, het kopen van een huis, huwelijk en samenwonen. Bij veel andere aanbieders moet de klant vaak een forse boete betalen. Bij onder andere ABN Amro, ING en Rabobank is vervroegde opname alleen bij overlijden kosteloos mogelijk.
 • En komt de inleg aan het einde van de looptijd automatisch vrij? Bij een aantal aanbieders wordt het deposito automatisch verlengd. Bij RegioBank komt het bedrag automatisch vrij. Het bedrag wordt bijgeschreven op het vrije deel. Op dit deel ontvangt de klant ook een aantrekkelijke rente. De klant kan het bedrag vervolgens opnemen of opnieuw vastzetten.

Actueel Nieuws

 • Let op: aangepaste openingstijden

  Per 10 juli wijzigt voor onbepaalde tijd onze telefonische bereikbaarheid. Tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 staan wij graag te woord.

  De openingstijden van ons kantoor veranderen niet.

  Dringende zaken kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  Met vriendelijke groeten,

  Hans Haulez, Serge Hoefnagels en medewerksters.

   

   
 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...
Meer nieuws