Mondial Assistance Pechhulp

Wij hebben weer een nieuw product in onze schappen. Pechhulp van Mondial Assistance.

Pech krijgen kan altijd, daarom is Mondial Assistance Pechhulp de ideale aanvulling op de autoverzekering. Met Mondial Assistance Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Mondial Assistance! 

 

Al vanaf € 30,50 per jaar inclusief vervangend vervoer!

Mondial-Assistance-Logo

Hét alternatief voor uw abonnement bij de ANWB. U kunt op het logo klikken om de premie te berekenen en de verzekering af te sluiten. U kunt uiteraard ook contact opnemen met ons om meer informatie te krijgen of een brochure aan te vragen.

Actueel Nieuws

 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...  
 • de Aflosboete!

  Eigenwoningforfait: financieel te overzien

  Onlangs is het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ gepubliceerd. Eén van de onderwerpen die tot veel publiciteit heeft geleid is het voorstel om de vrijstelling van het eigenwoningforfait af te schaffen. Al snel werd in de media gesproken over ‘aflosboete’.

  Lees meer...
Meer nieuws