Mondial Assistance Pechhulp

Wij hebben weer een nieuw product in onze schappen. Pechhulp van Mondial Assistance.

Pech krijgen kan altijd, daarom is Mondial Assistance Pechhulp de ideale aanvulling op de autoverzekering. Met Mondial Assistance Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Mondial Assistance! 

 

Al vanaf € 30,50 per jaar inclusief vervangend vervoer!

Mondial-Assistance-Logo

Hét alternatief voor uw abonnement bij de ANWB. U kunt op het logo klikken om de premie te berekenen en de verzekering af te sluiten. U kunt uiteraard ook contact opnemen met ons om meer informatie te krijgen of een brochure aan te vragen.

Actueel Nieuws

 • Let op: aangepaste openingstijden

  Per 10 juli wijzigt voor onbepaalde tijd onze telefonische bereikbaarheid. Tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 staan wij graag te woord.

  De openingstijden van ons kantoor veranderen niet.

  Dringende zaken kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  Met vriendelijke groeten,

  Hans Haulez, Serge Hoefnagels en medewerksters.

   

   
 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...
Meer nieuws