Zakelijk Bankieren met bundels

De ZZP Rekening van RegioBank is voor de ZZP’er die graag weet waar hij aan toe is. Met de ZZP Rekening kan hij bankieren voor een vast bedrag per maand. Heel helder en overzichtelijk dus. In dit vaste bedrag is inbegrepen:

 • Wereldpas.
 • Internet Bankieren.
 • OLO boekje.
 • Alle transacties GEA en BEA.
 • Tweewekelijks afschrift. Gebruikt u Internet Bankieren? Dan vervallen de papieren afschriften.
 • 1.000 reguliere betaaltransacties per jaar (met uitzondering van 'papieren' transacties*, spoedtransacties en buitenland transacties in andere valuta dan euro).
 • Komt u hier overheen? Dan betaalt ueen vast bedrag per transactiebundel.

 

Transactiebundels

Transactiebundels bestaan altijd uit 50 reguliere betaaltransacties (debet en credit). De transactiebundels kosten € 2,50 per bundel. Heeft u meer dan de 1.000 transacties uit het pakket gebruikt? Dan 'koopt' u transactiebundels bij. De kosten hiervoor worden aan het eind van het jaar van de rekening afgeschreven. Een bundel gaat per 50 transacties, een overschot uit een bundel neemt u mee naar het nieuwe jaar. Een eventueel overschot uit de 1.000 transacties in het pakket, vervallen aan het eind van het jaar.

Voorbeeld
Op 31 december heeft de klant in totaal over het afgelopen jaar 1.120 reguliere betaaltransacties gedaan. In het pakket zijn 1.000 transacties per jaar inbegrepen. De 120 extra transacties worden in 3 bundels van elk 50 transacties van de rekening afgeschreven. De rekening wordt dus belast voor € 7,50. De resterende 30 transacties gaan mee naar het volgende jaar. Op 1 januari heeft de klant dus 1.000 + 30 = 1.030 transacties.
Gebruikt hij er in dat lopende jaar maar 900? Dan vervalt het restant. In het eerstvolgende jaar heeft de klant dus weer gewoon 1.000 transacties in het pakket.

Op de ZZP Rekening is het niet mogelijk een roodstand aan te vragen.

Gecombineerd Internet Bankieren

Heeft u naast de ZZP Rekening ook een particulier betaalproduct van RegioBank met Internet Bankieren? Dan kan u de 'Overeenkomst Gecombineerd Gebruik Internet Bankieren ZZP - Particulier' tekenen. Zo kunt u met één digipas de particuliere- én zakelijke ZZP producten in één Internet Bankieren omgeving raadplegen en muteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Haulez ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

Actueel Nieuws

 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...  
 • de Aflosboete!

  Eigenwoningforfait: financieel te overzien

  Onlangs is het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ gepubliceerd. Eén van de onderwerpen die tot veel publiciteit heeft geleid is het voorstel om de vrijstelling van het eigenwoningforfait af te schaffen. Al snel werd in de media gesproken over ‘aflosboete’.

  Lees meer...
Meer nieuws