BLG Hypotheken wordt: BLG Wonen

BLG Hypotheken heeft vandaag haar naam veranderd in BLG Wonen.

De nieuwe naam benadrukt de focus van BLG Wonen op woongerelateerde financiële diensten, in plaats van alleen hypotheken. Vanaf 15 mei biedt BLG Wonen woongerelateerde spaarrekeningen aan. Later dit jaar volgt een woonverzekeringspakket.

 

Met de introductie van BLG Wonen wil het merk duidelijk maken dat zij zich focust op die producten en diensten die voor klanten wonen zo comfortabel mogelijk maken. Rein Wispelweij, directeur BLG Wonen, licht toe: 'We hebben onszelf de vraag gesteld: zijn klanten bezig met hypotheken of met wonen? Daar waren we snel uit. Voor BLG betekende dit dat we er met ons assortiment hypotheekproducten alleen er niet waren. Naast uitstekende hypotheken kunnen adviseurs die met ons samenwerken straks ook passende opstal- en inboedelverzekeringen en gunstige spaarrekeningen van BLG Wonen aanbieden.'

bron: InFinance.nl

 

Actueel Nieuws

 • Let op: aangepaste openingstijden

  Per 10 juli wijzigt voor onbepaalde tijd onze telefonische bereikbaarheid. Tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 staan wij graag te woord.

  De openingstijden van ons kantoor veranderen niet.

  Dringende zaken kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  Met vriendelijke groeten,

  Hans Haulez, Serge Hoefnagels en medewerksters.

   

   
 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...
Meer nieuws