EK Finale verzekering

De EK-finale verzekering van de Europeesche is er speciaal voor reizigers die op het moment van de finale op vakantie zijn.

Veel Nederlanders volgen het EK Voetbal op hun vakantiebestemming, maar de finale kijken de meesten toch het liefst in eigen land.

Als Nederland in de finale van het EK terechtkomt en Oranjefans de beslissende wedstrijd graag thuis willen bekijken, dan kunnen zij hun vakantie annuleren of afbreken. De Europeesche vergoedt in dat geval de annuleringskosten.

Een finaleplaats voor het Nederlands Elftal is met de EK-finale verzekering een geldige annuleringsreden. De verzekering kost 1% van de reissom en is tot uiterlijk 26 juni 2012 af te sluiten in combinatie met een annuleringsverzekering van de Europeesche.

supporter-hoz

Hulp op Zak-app / EK editie

Via de Hulp op Zak-app van de Europeesche krijgen reizigers medische informatie over hun (toekomstige) vakantieland. Wat zijn veel voorkomende ziektes? En is het bijvoorbeeld verstandig om je vooraf te laten vaccineren? De app is voorzien van een uitgebreide medische vraagbaak en een medisch woordenboek in negen talen. Speciaal voor het EK is het medisch woordenboek voorzien van de Russische en Poolse taal. Zo kun je nu bijvoorbeeld opzoeken dat hoofdpijn ‘ból głowy’ in het Pools is. Ook is de landinformatie over Oekraïne en Polen uitgebreid. De app bevat daarnaast de telefoonnummers van alle Nederlandse alarmcentrales. 

De Hulp op Zak-app is ontwikkeld in samenwerking met Dokterdokter.nl en al ruim 80.000 keer gedownload. De app werkt zonder internetverbinding en is voor zowel Apple als Android gratis verkrijgbaar via http://bit.ly/hulpopzak.

 

En dat we weer eens kampioen mogen worden!

 

 

Actueel Nieuws

 • Let op: aangepaste openingstijden

  Per 10 juli wijzigt voor onbepaalde tijd onze telefonische bereikbaarheid. Tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 staan wij graag te woord.

  De openingstijden van ons kantoor veranderen niet.

  Dringende zaken kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  Met vriendelijke groeten,

  Hans Haulez, Serge Hoefnagels en medewerksters.

   

   
 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...
Meer nieuws