Eigen Huis Sparen

Een eigen huis is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Starters op de huizenmarkt hebben het moeilijk.

 

Voor een hypotheek moeten ze voldoen aan strenge eisen en meteen beginnen met aflossen. Gelukkig kunt u uw kind of kleinkind een handje helpen via Eigen Huis Sparen van RegioBank. Dan begint u vandaag nog met sparen voor zijn of haar toekomstige droomhuis.

Waarom nu al?
Het lijkt misschien gek om te denken aan huizen als uw (klein)kind nog jong is. Maar door vroeg te beginnen met sparen, zorgt u voor meer zekerheid en verlaagt u alvast de maandlasten van de toekomstige woning.

Hoe het werkt
Eigen Huis Sparen heeft geen minimale of maximale inleg. U stort een bedrag naar keuze en spaart daarna verder. U doet bijvoorbeeld een eenmalige schenking of maakt u elke maand automatisch een spaarbedrag over. Daarnaast krijgt u een aantrekkelijke spaarrente van 3% en neemt u het geld op wanneer u dat wilt *.

Banner_Eigen_Huis_Sparen__300x250

Wilt u weten wat Eigen Huis Sparen precies voor u kan betekenen, maak dan een afspraak. Of loop even binnen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

* Variabele rente op jaarbasis per 03 september 2012 .
Rentewijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

Actueel Nieuws

 • Let op: aangepaste openingstijden

  Per 10 juli wijzigt voor onbepaalde tijd onze telefonische bereikbaarheid. Tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 staan wij graag te woord.

  De openingstijden van ons kantoor veranderen niet.

  Dringende zaken kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  Met vriendelijke groeten,

  Hans Haulez, Serge Hoefnagels en medewerksters.

   

   
 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...
Meer nieuws