Eigen Huis Sparen

Een eigen huis is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Starters op de huizenmarkt hebben het moeilijk.

 

Voor een hypotheek moeten ze voldoen aan strenge eisen en meteen beginnen met aflossen. Gelukkig kunt u uw kind of kleinkind een handje helpen via Eigen Huis Sparen van RegioBank. Dan begint u vandaag nog met sparen voor zijn of haar toekomstige droomhuis.

Waarom nu al?
Het lijkt misschien gek om te denken aan huizen als uw (klein)kind nog jong is. Maar door vroeg te beginnen met sparen, zorgt u voor meer zekerheid en verlaagt u alvast de maandlasten van de toekomstige woning.

Hoe het werkt
Eigen Huis Sparen heeft geen minimale of maximale inleg. U stort een bedrag naar keuze en spaart daarna verder. U doet bijvoorbeeld een eenmalige schenking of maakt u elke maand automatisch een spaarbedrag over. Daarnaast krijgt u een aantrekkelijke spaarrente van 3% en neemt u het geld op wanneer u dat wilt *.

Banner_Eigen_Huis_Sparen__300x250

Wilt u weten wat Eigen Huis Sparen precies voor u kan betekenen, maak dan een afspraak. Of loop even binnen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

* Variabele rente op jaarbasis per 03 september 2012 .
Rentewijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

Actueel Nieuws

 • nieuwe website

  Onze website wordt vernieuwd!

  Lees meer...  
 • de Aflosboete!

  Eigenwoningforfait: financieel te overzien

  Onlangs is het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ gepubliceerd. Eén van de onderwerpen die tot veel publiciteit heeft geleid is het voorstel om de vrijstelling van het eigenwoningforfait af te schaffen. Al snel werd in de media gesproken over ‘aflosboete’.

  Lees meer...
Meer nieuws