RegioBank Algemeen

RegioBank, de bankier die je kent

Betalen, sparen, lenen, beleggen, een hypotheek afsluiten...

RegioBank biedt u, via ons, bancaire dienstverlening bij u in de buurt. Voor sparen en betalen adviseren wij de producten van RegioBank. Voor de overige producten zijn wij volledig vrij in ons advies. Deze unieke situatie stelt ons in staat om een financieel advies te geven volledig toegespitst op uw persoonlijke situatie. U vindt RegioBank in meer dan 500 plaatsen in Nederland.

Betaalgemak bij RegioBank
Met de betaalrekeningen van RegioBank regelt u uw betalingsverkeer efficiënt. U kunt gebruikmaken van geld- en betaalautomaten, een Europas met Chipknip.

Service aan de balie of thuisbankieren?
Wordt u liever persoonlijk geholpen? U kunt voor stortingen of opnames altijd even langskomen op kantoor. Uw bankzaken vanuit huis regelen kan 24 uur per dag met RegioBank internetbankieren en zelfs via de RegioBank-app. Kijk op http://www.regiobank.nl/ voor een demonstratie.

Meer weten over onze betaalrekeningen?
We geven u graag persoonlijk advies. Maak een afspraak of kom langs.

Waar spaart u voor?
Heeft u al een financiële reserve opgebouwd of houdt u regelmatig geld over? U kunt uw geld voor langere of kortere tijd verder laten groeien op een spaarrekening van RegioBank. Zo kan uw kind later gaan studeren, of kunt u over een paar jaar op wereldreis.

Sparen voor uzelf
RegioBank heeft altijd een spaarrekening die bij u past. Als u uw geld altijd wilt kunnen opnemen bieden we u diverse mogelijkheden. Ook kunt u uw geld voor langere tijd vastzetten. En ook voor LevensloopSparen kunt u bij RegioBank terecht.

Sparen voor uw (klein)kind
U zoekt een spaarrekening voor uw (klein)kind? Open een Junior Spaarrekening of de wellicht bekende Zilvervloot! Dat kan voor kinderen tot 18 jaar.

Meer weten over onze spaarrekeningen?
We geven u graag persoonlijk advies. Maak een afspraak of kom langs.

Actueel Nieuws

  • Machtigingsregistratie Serviceberichten

    De belastingdienst heeft de afgelopen dagen brieven verzonden met als onderwerp machtigingsregistraties Serviceberichten. Dit wil zeggen dat wij als uw belastingadviseur uw toestemming nodig hebben om een kopie van uw belastingaanslagen te ontvangen.  

    Lees meer...  
  • nieuwe website

    Onze website wordt vernieuwd!

    Lees meer...
Meer nieuws